Onze menukaart

Als je zin hebt in een gezellige borrel met vrienden of collega's, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij hebben een ruime keuze aan borrelhapjes, van bitterballen en kaasstengels tot nachos en mini-loempia's. Je kunt ze per portie bestellen of een borrelplank samenstellen met je favoriete snacks.

Bij een borrel hoort natuurlijk ook een lekker biertje. Wij hebben een uitgebreide bier kaart met verschillende soorten bieren, van pils en blond tot IPA en stout. Je kunt kiezen uit flesjes of van de tap, en we hebben ook alcoholvrije en glutenvrije opties. Als je niet kunt kiezen, kun je ook een proeverij doen met vier kleine glaasjes bier naar keuze.

Naast bier hebben we ook andere dranken, zoals frisdrank, sap, koffie, thee, wijn, cocktails en sterke drank. Je kunt ook een karaf water bestellen voor op tafel. Als je iets speciaals wilt drinken, vraag het dan gerust aan onze vriendelijke bediening. Zij kunnen je ook adviseren over de beste drankjes bij je borrelhapjes.

Als je meer trek hebt dan alleen een borrel, kun je ook bij ons terecht voor een heerlijke lunch. Wij hebben een gevarieerde lunch kaart met broodjes, salades, soepen, tosti's en meer. Je kunt ook kiezen voor een lunchmenu met een broodje, een soep en een drankje voor een vaste prijs. Al onze gerechten worden vers bereid met lokale ingrediënten.

Kortom, wij zijn de ideale plek voor een gezellige en smakelijke middag of avond. Kom snel langs en geniet van onze borrelhapjes, bier kaart, dranken en lunch kaart. Wij verwelkomen je graag met een glimlach en een goed humeur.

Bekijk hier onze menukaart:

Op de tap